25. mars 2017
  |  Logg inn
Påmelding til Lys Våken 2015
Skoklefall kirke: 28.-29. november. Gjøfjell kirke: 5.-6. desember
Fyll ut feltene med informasjon om deg selv. Noen dager før Lys våken kommer det en mail med litt mer informasjon og pakkeliste.
Fornavn:
Mellomnavn:

Etternavn:
Adresse:
Postnr:
Poststed:
Mobil:
E-post:
Skriv inn E-post på nytt:
Ønsker du å informere oss om noe spesielt. F.eks matallergier eller andre ting vi bør ta hensyn til.
Velg hvilken kirke du ønsker å delta i.
Hvilken skole går du på?

Overnatting i kirka for 6. klassinger

Har du lyst til å være med på noe spennende?

Bli med på overnatting og feiring av kirkas "nyttår"! Dette er for alle som går i 6.klasse.

:

19.-20. november i Skoklefall kirke - dessverre AVLYST pga få deltakere.

3.-4. desember i Gjøfjell kirke - alle fra hele Nesodden kan melde seg på!

Vi starter på lørdagen klokka 17.00 og avslutter på kirkekaffen etter gudstjenesten på søndagen.

På Lys Våken vil vi bli kjent med hverandre, vi skal utforske kirken, ha refleksløype og andre leker, sove i kirkerommet, feire kirkas "nyttår" med nyttårstaco og stjerneskudd.

Etter en god natts søvn spiser vi frokost. På gudstjenesten skal vi være med vise ting vi har øvd på. Foreldre og søsken er hjertelig velkommen til å bli med på gudstjenesten kl. 11.00! Lys Våken er et døgn fullt av leking, læring og mye moro.

Lys Våken koster 150,- Dette tar du med deg når du kommer i kirken (Ta kontakt med oss om prisen er et problem). Inkludert i prisen er også en Lys Våken T-skjorte. Alle døpte får invitasjon i posten, men inviter gjerne med flere venner.

Snakk med de voksne i huset og be dem om å melde deg på. Påmeldingsskjemaet finner du her.

Dette kan du vel ikke gå glipp av?

Hilsen trosopplæringleder Jarl Eidjord, menighetspedagog Isa Stenvoll Aasmundrud og kapellan Helge Nylenna

Kontaktperson : Helge Nylenna kapellan@nesodden.kirken.no