21. november 2017
  |  Logg inn
Neste samling

Fredagssamlinger i Nesodden menighetshus kl. 18.00-21.00:

25. august

22. september

15. desember - Juleavslutning

19. januar

9. februar

9. mars

25. mai

16.-17. juni SOMMERLEIR

For hvem?

Action tweens er åpen for alle. Det er ingen påmelding til samlingene og tweensene (4.-7.klassinger) kan velge å være med på en, noen eller alle samlingene vi har gjennom året.

Action Tweens har samlinger i Nesodden menighetshus en fredag i måneden, kl. 18.00-21.00.

Bli med du også!

Action Tweens - for 4. - 7. klassinger

På Action Tweens møtes vi omtrent en gang i måneden for å være sammen og ha det gøy. Stort sett pleier vi å lage mat, jobbe med å lage noe kreativt, leke og spille spill. selvfølgelig får vi også høre om spennende temaer fra bibelen og vi lærer mer om hva som skjer i verden og hvordan vi kan gjøre den til et bedre sted.

Foreldre kan melde seg på mailliste ved å sende en mail til Jarl Eidjord  action.tweens@gmail.com eller Samme mailadresse kan også brukes ved spørsmål. Vi har også en Facebookgruppe: Action Tweens.

Finn oss på Facebook