22. oktober 2018
  |  Logg inn
Hør babysangen...

Våren 2013 ble det gjort et lydopptak under en babysangkurssamling. Du kan høre dette ved å trykke på bildet under.

Facebookgruppen

For mer info:

Facebook BABYSANG NESODDDEN

Babysangkurs høsten 2018

GJØFJELL menighetshus mandager kl 10.00
- SKOKLEFALL kirke torsdager kl 10.30 og 12.00

Kristina Elizabeth Bjørnland leder kursene

Alle er velkomne, uansett bakgrunn og tilhørighet. Det kreves ingen forkunnskaper. For ditt barn er din stemme den vakreste!

Kurspris kr 200 betales til konto 1645.01.43387

Påmelding til babysang
Hva er babysang?

I babysangen legger vi til rette for samspillet mellom foreldre og barn. Vi synger barnesanger, rim og regler, danser og hygger oss sammen. Vi tror at hvert barn er skapt og elsket av Gud. Noen av sangene vil ha et spesifikt kristent innhold som ”Min båt er så liten”, ”Vær meg nær o Gud” og ”Kjære Gud jeg har det godt”, mens de fleste er allmenne som ”Hompetitten”, ”Fem små apekatter” og ”Bæ bæ lille lam”. Alle får plass ved påmelding innen kursstart, og kurset er åpent for alle som måtte ønske å delta, uansett trosretning.

I etterkant av hver samling spiser vi lunsj sammen. Deltakerne tar selv med nistemat. Her samles vi  over en kopp kaffe og hyggelig fellesskap med hverandre.