26. februar 2017
Ønsker du å bli frivillig i barne- og ungdomsarbeidet?

Vi har alltid behov for frivillige i alle aldre til små og større oppgaver. Ønsker du å hjelpe til med lunchforberedelse på babysang, kjøring av utstyr til store arrangementer, holde en andakt, synge eller spille, være tilstedet som voksenperson på trosopplæringstiltak, bake en kake, kutte grønnsaker til taco eller starte opp med noe helt nytt?

Ta kontakt med Silje Ljosland, så tar vi en prat om hva du kan tenke deg å bidra med og hvor du vil trives best.

Inspirasjonssamling - 16. september 2014

Årets inspirasjonssamling som er åpen for alle som synes temaet er interessant, er en kurskveld i samarbeid med Høyskolen Diakonova. Kvelden er tilpasset både voksne og ungdommer.

Politiattest
Mer info kommer...
Inspirasjonssamling

Årlig arrangerer Trosopplærringsutvalget en inspirasjonssamling for alle frivillige i barne- og ungdomsarbeidet i de tre menighetene. Samlingen skal gi inspirasjon i det videre arbeidet og gi deg noen nye tips og triks. Målet er at du skal få faglig, sosialt, åndelig og praktisk påfyll i løpet av denne kvelden.

Samlingen ble for første gang arrangert mars 2013. Da gav forteller Anette S. Thorbjørnsen en innføring i foretellerkunst til de som deltok. Mange ble inspirert til å fortelle bibelfortellingene mer fra "innsiden" av fortellingen; med tanker, følelser og beskrivelser som fanger tilhørerne på en helt annen måte.