21. november 2017
Neste kurs

Nytt lederkurs for fjorårskonfirmanter starter opp i slutten av september. Mer info kommer på e-post til alle som ble konfirmert i 2016.
Kurset holdes på Kirkesenteret som ligger i 2. etg. på Tangen Nærsenter. Nærmeste busstopp heter Tangenåsen.

Lederkurs

Lederkurset er for de som går i 10.klasse. Kurset går over et helt skoleår og har samlinger ca en gang i måneden. På kurset lærer du, gjennom teori, samtaler og praktiske øvelser, hvordan du kan bli en bedre leder for barn og ungdommer i kirka. Som deltaker på kurset vil du få lære mye nytt, du har praksis i ulike ting innenfor kirkas barne- og ungdomsarbeid og du blir en del av et sosialt miljø. Vi bruker også tid på å snakke om tro og tvil, glede og sorg, hverdager og andre ting som angår deg, for at du skal bli tryggere på deg selv i møte med andre.

Lederkurs er for seg som har lyst til å bli en bedre leder, for deg som har lyst til å finne ut litt mer om hva det vil si å være leder og kurset er også for deg som vil delta for det sosiale.

Påmelding til Lederkurs 2014-2015
Påmelding til lederkurs 2016 - 2017
Fyll ut feltene med informasjon om deg selv.
Fornavn:
Mellomnavn:

Etternavn:
f.dato: (dd.mm.åååå)
Adresse:
Postnr:
Poststed:
Mobil:
E-post:
Skriv inn E-post på nytt:
Ønsker du å informere oss om noe spesielt.