26. september 2017
Menighetsweekend 1. til 3. september 2017 - SE PROGRAM!!!

Velkommen til samlingene 1.-3.9.2017

Fredag - Gjøfjell

Lørdag - Nesodden og Presteskjær

Søndag - Skoklefall

Menighetsweekend 1. - 3. september 2017

HVOR: Vi gjør som i fjor, bor hjemme og flytter oss rundt i menighetene våre, inne og ute.

HVA: Vi samles til sang og musikk, samtaler, foredrag, bibeltekster, grilling, lek og gudstjeneste for små og store.

HVEM: Weekenden er for alle som har lyst til å være med i vårt kristne felleskap – uansett alder.

HVORFOR: Det er en glitrende anledning til fellesskap og nye venner, til inspirasjon, tanker og samtale rundt menighetsliv og fellesskap.

PRIS: Voksne kr 200 (alle arrangement og servering unntatt grillmat lørdag, den tar alle med seg det de vil grille)

Påmelding innen 21. august - se skjema her

Kr 200 betalest til Skoklefall menighet konto 1603.63.32100 eller VIPPS 66554 (merk med MW og navnene som meldes på)

Kontakt i komiteen anne.marit.tronvik@online.no

PROGRAM:

FREDAG 1. september:

Sted: Gjøfjell Kirke og Menighetshus.

KL 19.00 NB! nytt tidspunkt: Gjøfjell kirke - innsettelse av kapellan Kristin Bugge Heilo ved prost Hege Fagermoen. Nattverd

Kl. 20.00: Suppe i menighetshuset. Hilsninger til kapellan Kristin.

Kl 21.00: Gjøfjell kirke: Prost Hege Fagermoen og kantor Ingeborg Christophersen deltar i salmekveld ledet av Eldrid og Rune. Vi synger ønskesalmer sendt inn ved påmelding til weekenden.

LØRDAG 2. september:

Sted: Nesodden menighetshus.

Kl. 11.00-14.00:  Turid Skorpe Lannem fra MUV (Menighetsutvikling) vil løfte frem skatter fra menighetsliv og Gudstjeneste-sammenhenger til ettertanke og inspirasjon.

Turid er en engasjert og engasjerende person, som tidligere har forsket og jobbet med menighets-utvikling på Menighetsfakultetet. Nå er hun ansatt på Oslo bispedømmekontor.

Ca. kl. 12.00: Lett lunsj med etterfølgende verksted.

NB! Under samlingen prøver vi å få til barnevakt i barnehagen i Nesodden Menighetshus for barn under skolealder. Gi beskjed når du melder deg på om du trenger barnevakt.

Ca Kl. 14.30:

Grilling på Presteskjær. Skattejakt for små og store.

Hver enkelt må ta med grillmat, eventuelt

brød, lomper og drikke. Resten ordner vi!

Grillmaten kan tas med fra morgenen av, og settes i kjølerommet på Nesodden menighetshus.

Ta også med noe godt til vårt store, tradisjonsrike, felles godterikoldtbord!

KL 17.00: Nesodden kirke. Innsettelse - UTSATT inntil videre!

Søndag 3. september:

Sted: Skoklefall kirke.

Kl. 11.00:  Gudstjeneste ved Svein Hunnestad og Ingeborg Christophersen

Kirkekaffe i Skoklefall Menighetshus.

Menighetsweekend 1. til 3. september 2017 - SE PROGRAM!!!

Velkommen til samlingene 1.-3.9.2017

Fredag - Gjøfjell

Lørdag - Nesodden og Presteskjær

Søndag - Skoklefall

Menighetsweekend 1. - 3. september 2017

Påmelding innen 21. august - se skjema her

Kontakt i komiteen anne.marit.tronvik@online.no

PROGRAM:

FREDAG 1. september:

Sted: Gjøfjell Kirke og Menighetshus.

Kl. 20.00: Suppe i menighetshuset. Hilsninger til kapellan Kristin.

LØRDAG 2. september:

Sted: Nesodden menighetshus.

Ca. kl. 12.00: Lett lunsj med etterfølgende verksted.

Ca Kl. 14.30:

Grilling på Presteskjær. Skattejakt for små og store.

Hver enkelt må ta med grillmat, eventuelt

brød, lomper og drikke. Resten ordner vi!

Ta også med noe godt til vårt store, tradisjonsrike, felles godterikoldtbord!

KL 17.00: Nesodden kirke. Innsettelse - UTSATT inntil videre!

Søndag 3. september:

Sted: Skoklefall kirke.

Kl. 11.00:  Gudstjeneste ved Svein Hunnestad og Ingeborg Christophersen

Kirkekaffe i Skoklefall Menighetshus.