23. januar 2018

En uformell kveldsgudstjeneste med hvilepuls, nattverd og kirkekaffe

Sogneprest Svein Hunnestad

Neste Vesper

Godt nytt år til alle Vesper venner!

Onsdag 24. januar starter vi opp igjen. Et nytt bekjentskap i Vesper sammenheng kommer, Rune Bratfoss, en nydelig musiker. Da jeg ble kjent med han, var han bassist. Nå snakker vi 1977, eller noe sånt. I Vesper spiller han piano sammen med Tov Ramstad på bass. Blir nok et sterkt jazzpreg på denne kvelden. Kommer tilbake med mer. Alle gode ting. Svein

VESPER i 2018:

24. januar

28.februar

9. mai

13. juni

Gi en gave til Vesper - VIPPS  66554

Hva er det vi ønsker skal skje på vesper? «…at vi gjennom å møtes av det blikket som formidler Guds kjærlighet kan fornemme den ømheten som binder sammen alt. Og få være med i sangen.» Slik uttrykte prost Hege seg i en artikkel for mange år siden, og det er dette vi håper kan skje igjen.

Gave til Vesper - Kulturkonto 1201.28.30457 (merk betalingen med Vesper)

Det er skapt en god plattform for å drive Vesper videre. Alle oppgaver er like viktige. Vi trenger også givere, som kan være med på gjøre arbeidet videre mulig. Vi er takknemlig for alle som vil være med å bidra.

Svein Hunnestad, sokneprest i Skoklefall menighet

VESPER i Skoklefall kirke onsdag 24. januar 2018 kl 19.30

Vesper i Skoklefall kirke

En time med aftenstemning, flott musikk og gode tekster

En uformell kveldsgudstjeneste med hvilepuls, nattverd og kirkekaffe

Sogneprest Svein Hunnestad

Neste Vesper

Godt nytt år til alle Vesper venner!

VESPER i 2018:

24. januar

28.februar

9. mai

13. juni

Gi en gave til Vesper - VIPPS  66554

Gave til Vesper - Kulturkonto 1201.28.30457 (merk betalingen med Vesper)

Svein Hunnestad, sokneprest i Skoklefall menighet