23. januar 2018
KANTORISSIMO - i Nesodden kirke

Kommende Kantorissimo-konserter i Nesodden kirke:

Lørdag 6. januar 2018 kl. 18:
Draumeland
– Draumkvedet og sanger ved solnedgang og soloppgang
Mari Askvik, mezzo-sopran
Jon Brodal, hardingfele
Ingeborg Christophersen, sjøfløyte, blokkfløyter og orgel

I den mystiske middelalderballaden Draumkvedet møter vi Olav Åsteson som faller i søvn julaften og våkner på trettende dag, 6.januar. Når han våkner, går han rett til kirken og forteller menigheten om hvordan han i drømme har reist til himmelriket. I mange av våre religiøse folketoner og salmer er kvelden og morgenen symbol på slutten på det jordlige liv og starten på det evige. Sangene forteller oss at på samme måte som solen går ned, skal også livet ta slutt før det står opp igjen til en ny dag. I denne konserten vil vi fremføre Draumkvedet satt sammen med noen av de vakre religiøse salmene og søvndyssende bånsullene vi har i vår sangskatt. Vi vil at dette skal være en konsert som inspirerer til fremtidshåp og glede.

Entré 150, barn og unge opp til 18 år gratis. Vipps, kort eller kontant, billettsalg ved døren – ingen forhåndsbestilling.

Konsertserien er støttet av: Norsk kulturråd, Opplysningsvesenets fond, Nesodden kommune og Nesodden kirkelige fellesråd.

Vil du få informasjon om kommende Kantorissimo-konserter, eller har du skrevet deg på listen uten å motta mailer? Send en mail til
post@ingeborgchristophersen.com

KANTORISSIMO - i Nesodden kirke

Kommende Kantorissimo-konserter i Nesodden kirke:

Lørdag 6. januar 2018 kl. 18:
Draumeland
– Draumkvedet og sanger ved solnedgang og soloppgang