26. mai 2017
GjøKen barnekor startet opp igjen onsdag 26.4.

Første øvelse blir onsdag 26. april i menighetshuset på Gjøfjell.

Mat fra kl 16:30 (alle må betale litt hver for dette) , og vi synger fra ca. kl 17. Vi avslutter med en liten samling med fortelling, og etterpå blir det fri lek med div. hobbyaktiviteter. Ryddetid kl 18:15 og slutt 18:30.

Dette er for barn fra 4 år og oppover, men småsøsken og yngre barn er selvfølgelig også velkomne til å være med.

Dette skal først og fremst være gøy for barna, og jeg håper vi får et flott barnekor-tilbud på Fagerstrand.

Hilsen leder Heidi Strand-Sørlie

strandheidi@hotmail.com

GjøKen barnekor startet opp igjen onsdag 26.4.

Første øvelse blir onsdag 26. april i menighetshuset på Gjøfjell.

Hilsen leder Heidi Strand-Sørlie

strandheidi@hotmail.com