22. januar 2018
Ny kapellan til Skoklefall - Elisabeth Moss-Fongen

Foto fra prestemøte 1.11.2017: Prost Hege E. Fagermoen, Elisabeth Moss-Fongen, Svein Hunnestad og Kristin Bugge Heilo.

Borg Bispedømmeråd har tilsatt Elisabeth Moss-Fongen som kapellan i Søndre Follo prosti med særlig tjenestested Skokelefall sokn. Hun er 33 år og bosatt i Oslo, der hun bla har vært vikar for sokneprest i Maridalen. Innsettelsen er planlagt til søndag 28. januar 2018. Vi ønsker Elisabeth varmt velkommen til tjenesten i Folkekirken på Nesodden.

Ny kapellan til Skoklefall - Elisabeth Moss-Fongen