25. april 2018
Kampenkoret fra Oslo synger i gudstjenesten i Skoklefall kirke 26.11. kl 11

Kampenkoret med dirigent Eivind Vonen kommer på besøk til Skoklefall kirke søndag 26. november kl. 11.00! I anledning 500-årsjubileet for reformasjonen blir det gudstjeneste i Luthers ånd, med musikk fra renessansen. Kampenkoret, i samspill med kantor/blokkfløytist Ingeborg Christophersen, fremfører blant annet musikk som er skrevet av 1400-talls komponisten Josquin des Prez, som Martin Luther selv skrev om i rosende ordelag. Salmene er også fra renessansen, samtlige med tekst av  selveste Martin Luther. Liturg er Anne Marit Tronvik. Hjertelig velkommen!

Kampenkoret fra Oslo synger i gudstjenesten i Skoklefall kirke 26.11. kl 11